Telefon: 75 82 11 93
 
    PROFIL

Vi er et velfungerende team på 3 tandlæger og 5 klinikassistenter. Desuden har vi tilknyttet en tandlæge med stor kirurgisk erfaring, som udfører de mest specialiserede kirurgiske opgaver. Vi arbejder med moderne udstyr i en behagelig atmosfære.

Da vi er flere behandlere holder vi aldrig ferielukket men skiftes til at holde ferie, så klinikken er åben alle hverdage.

Vi har ikke ansat tandplejere, derfor er du altid sikker på at blive undersøgt og behandlet af en tandlæge.

Hos os har god hygiejne en høj prioritet. Vi bruger derfor i stort omfang engangsartikler ligesom alle instrumenter autoklaveres mellem hver patient. Det gælder også boremaskiner, som autoklaveres i specialautoklave. Vi lever op til lovens krav om hygiejne (ingen smitterisiko) – samt arbejdsmiljølovens krav om indeklima og arbejdsprocedure.

Vi arbejder med den nyeste viden og teknologi, ligesom vi holder os løbende ajour med udviklingen blandt andet ved deltagelse i kursusvirksomhed.

Vi giver dig nogle valgmuligheder i behandlingen og du kan på forhånd få en pris på de enkelte forslag.

Vi sørger for, hvis du ønsker det, at du får refusion fra "Danmark" overført direkte til din konto – uden nogen ulejlighed for dig.

Du kan altid betale med Dankort, med indbetalingskort til pengeinstitut/ posthus eller via homebanking. Ved større beløb kan vi aftale en afdragsordning.